Recipes

Termeni si condiții

April 12, 2021
by nicoleta
Termeni si conditii

Site-ul www.samodelam.ro este proprietatea SC Sa Modelam Handmade SRL, persoana juridica cu sediul in București, înregistrata la Registrul Comerțului sub numărul nr. J40/3726/2021, având CUI RO43831631.

Va rugam sa citiți acești termeni si condiții cu atenție pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea a termenilor si a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre parți.

  1. Drepturi de autor

Toate produsele, imaginile acestora si întregul conținut al site-ului www.samodelam.ro sunt proprietatea SC Sa Modelam Handmade si sunt protejate in conformitate cu Legea drepturilor de autor (Legea nr 8/1996, actualizata 2014, privind drepturile de autor si drepturile conexe). Descărcarea, modificarea sau copierea conținutului site-ului nu este permisa fără acordul proprietarului.

2. Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SC Sa Modelam Handmade SRL, exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor ,facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat sa furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa SC Sa Modelam Handmade SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale si sa solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către SC Sa Modelam Handmade SRL cu o cerere, datata si semnata. SC Sa Modelam Handmade SRL se obliga sa nu facă publice sau transfere bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi

3. Disponibilitatea produselor 

Produsele prezentate pe site-ul www.samodelam.ro sunt realizate manual si pot fi personalizate in funcție de preferințele clienților.

Produsele nu se afla pe stoc si se realizează in baza comenzilor, astfel SC Sa Modelam Handmade SRL își rezerva dreptul de a confirma telefonic sau in scris, termenul de livrare, in funcție de model, cantitatea dorita si perioada calendaristica

4. Plata 

 Toate comenzile plasate se achita in avans prin transfer bancar. Veți primi pe e-mail confirmarea termenului livrării si detaliile plații.

5. Modificări 

 SC Sa Modelam Handmade SRL își rezerva dreptul de a efectua modifica oricând conținutul site-ului www.samodelam.ro, inclusiv secțiunea Termeni si Condiții, fără nici o notificare prealabila

6. Politica de returnare 

Produsele personalizate (care au fost realizate in funcție de preferințe) sunt nereturnabile.

In cazul in care produsele comandate nu sunt personalizate sau nu corespund descrierii de pe site-ul www.samodelam.ro ,acestea pot fi returnate către SC Sa Modelam Handmade SRL, conform OUG 34/2014 revizuita, consumatorul are dreptul de a returna comanda, completând formularul de Returnări,  in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Orice produs returnat trebuie:

  • să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.
  • să fie livrat în cutia originala;
  • ambalat cu grija in folia de protecție în care a fost trimis;

Cheltuielile de transport sunt suportate de către client.

[...]